x 

A kosár üres

 

Email-ben érkezett a megkeresés, hogy 30. születésnapján szeretné köszönteni a barátját Söröskorsóval és a mellékelt rajzot szeretné gravíroztatni.

-Nem gond, megoldható.

1.jpg

 

 

 

 

 

Elkészült a kért gravírozás az ólomkristály Söröskorsóra, mely a legkelendőbb férfiaknak való ajándék.

Különösen nagy örörm, ha kapok a vásárlóimtól fotót az ajándékokról. Ebből is látszik, mennyire örült neki a vásárló és az ünnepelt is.  

     2        3

Eszébe jutott valaki, akinek szívesen adná ajándékba a koponyás söröskorsót?

Ne habozzon, rendelje meg most! 

Megnézem! 

4

 

 

    

5

 

„2 képet küldött nekem használat közben, szerintem nagyon vad .

Még egyszer köszönöm! Pityu”

  

40. születésnapra kaptam meghívást. Ilyenkor ajándékozásnál, mindig sorra veszem azt, milyen személyiség az ünnepelt, milyen az ízlése, milyen a lakása, megpróbálom kitalálni, minek örülne igazán. Így lett Andinak névre szóló pezsgőspohara, amit elvittem a virágoshoz, hogy "csomagolja" be nekem. Hosszasan ötleteltünk, hogy lenne a legjobb, míg megszületett az élővirágos változat, amellel még a pohár is szabadon maradt, így Andi minden vendéggel tudott koccintani az este folyamán. Számomra ilyen a jól kitalált ajándék.

Neked is számít, hogy milyen ajándékkal kedveskedsz?  

40.szletsnap1    40.szletsnap2    40.szletsnap3   

 

 40.szletsnap5

Mitől "ólomkristály" az ólomkristály? Kérdezik tőlem leggyakrabban a vásárlóim. Az ólom, mint anyag elgondolkoztatja az embert, hogy mi köze lehet az üveghez? A válasz egyszerű, vagyis, a gyártásnál ólom oxidot adnak az üveg nyersanyagához, mégpedig a könnyebb megmunkálhatóság miatt. Ennek köszönhetően van az a csengő bongó dallamos hangja a kristálypohárnak és ettől válik könnyen csiszolhatóvá. A fénye is jóval tündöklőbb az ólomkristálynak, mint a közönséges üvegnek. Gondoltam, ha már az üvegggyártásról írok, akkor előkeresem az fiók mélyéről a szakami könyveimet. Meg is találtam az 1977-ben kiadott anyagismeret könyvemet és elmosolyodtam az első oldalnál, ahol felhívják a figyelmet arra, hogy "... különös gondot fordít az ifjúság fejlődésére és szocialista nevelésére, védelmezi az ifjúság érdekeit." Szép lassan előjöttek a korábban tanultak.

- az üveggyártók az üveg nyersanyagainak keverékét megolvasztják és az olvadékból fúvással, hűzással, préseléssel, hengerléssel, öntéssel és centrifugázással üvegtárgyakat formáznak.

- az emberiség az üveget elöszőr csak ékszerként használta

- az üveg feltalálását, akárcsak a bronzét és a vasét, a tűznek kösuzönhette az ember.

- az első üvegtárgyak készítését és az üvegfúvó pipa (fúvócső)  feltalálását az egyiptomiaknak tulajdonítják.

- a középkorban az olvasztáshoz szükséges nagy hőmérsékletet csak igen sok fa eltüzelésével tudták biztosítani. Ezért az üveghutákat erdős vidékeken építették.

- az ugrásszerű fejlődés csupán a XVIII.-XIX. századbankövetkezett be, amikor felfedezték a tisztább nyersanyagokat és a kemencéket jobb tüzelőanyagokkal (előbb szénnel, majd gázzal) fűtötték.

- forradalmi átalakukást jelentett a SIEMENS-féle olvasztókemence bevezetése, amely elöszőr hasznosította a tüzeléshez a kemencében elégetett gázok hőtartalmát.

Ha kérdése lenne, írjon vagy hívjon.

Cserháti Gabi    Gabi kristály Kft.    +36-20-326-5654      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

üveggyártás

Pálinkás palack céges ajándéknak azért jó, mert az ólomkristály ajándéktárgy az egyik legértékesebb ajándék. Ha egy cég rendszeren ólomkristály ajándékokat választ céges ajándéknak, az a kollégáknak is jó, mert kapnak egy értékes, egyedi ajándékot, ami eltérő a megaszokott sablonos és tucat ajándékoktól. Bizony, ha a cég ad magára és igényes ajándékkal lepi meg a dolgozóit, partnereit, az hosszú távon kifizetődő. Tudom a tőlem vásárló cégektől, hogy a dolgozók visszajezései alapján, legtöbbször az ólomkristály ajándékokra eseik a választás. Évfordulóra, versenyekre díjnak és kitűntetett munkatársnak is a legtökéletesebb céges ajándék az ólomkristály.

Ez a darab szakmai verseny díjazottjának készült. Ha van hasonló ötlete és igénye, kérem, hívjon vagy írjon segítek a megvalósításba.

Cserháti Gabi     +36-20-326-5654           Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                Gabi Kristály Kft.

 

céges ajándék

 

 

Amikor egy családban már szállóigévé válik az enyhe iróniával fűszerezett mondás a gyerekek szájából, hogy "Édesapám..." akkor ez kellő alapot ad a születésnapi ajándék kitalálásához. A szállóige adott, a pálinka szeretete adott, az ólomkristály, mint jó ötlet, adott. Az ajándék legyen pálinkás pohár az Apa születésnapjára. Ezentúl bármikor elő tudjuk venni a pálinkás poharakat, hogy koccintsunk a születésnapon, névnapon vagy bármely más családi eseményen.

Ha ehhez hasonló ajándékötlet megvalósításában tudok segíteni, kérem, hívjon. 

Cserháti Gabi   +36-20-326-5654     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Gabi Kristály Kft.

pálinkás pohár01

EZ IS ÉRDEKELHETI

Rólam

Több, mint 100 féle névre szóló ólomkristály ajándék jeles ünnepekre…akár 72 óra alatt

 

 

Tovább olvasom...

Garancia

GARANTÁLT GARANCIÁIM

Megnézem

Kérdése van? Írjon vagy hívjon.

Cserháti Gabi

telefon: +36-20-326-5654

e-mail: gabi@olomkristaly.com 

cím: 2030 Érd, Cecília u. 4

A termékek személyes átvétele, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Még nem sikerült választanod ajándékot?

Nézz körül a Galériában és meríts belőle ötletet.

Add meg az email címedet és elküldöm neked a fotókat.

A gyűjteményben láthatod, hogy mely alkalomra, milyen ajándékot szoktak adni a leggyakrabban.

 

Find Out More

ÖTLETEK