x 

A kosár üres

A nászajándék attól igazán egyedi és értékes, ha névre szóló és különleges kézi gravírozással készített. A monogram éppen elég ahhoz, hogy névre szóló legyen az ólomkristály pezsgőspohár. minden évben a házassági évforduló alkalmával emeli az ünnep fényét a jnászajándékba kapott, személyes kristálypohár.

 naszajandek28.jpg

Házassági évfordulóra készítettem ezt az ólomkristály Kínáló tálat. Zsuzsi és Pisti a 45. évfordulójukat ünnepelték és a családi ebéden a rokonság ezzel a kézzel csiszolt ólomkristály tállal lepte meg őket ezen a szép napon. A házassági évforduló nagy esemény a házaspár életében, biztos, hogy mindenki megemlékezik róla valamilyen formán. Az ólomkristály az egyik legértékesebb és legkülönlegesebb ajándék házassági évfordulóra. 

Ez a Kínálótál már ott dízsleg az ünnepeltek nappalijában. Ha Önnek is tetszik az ötlet, keressen meg és segítek a megvalósításban.

Cserháti Gabi      +36-20-326-5654    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      Gabi Kristály Kft.

gravírozás031    gravírozás032

Születésnapja van a keresztanyunak. Mit vegyünk neki?

Valami olyat, ami értékes, sokáig megmarad és szép emlék lesz majd. Hiszen már mindene megvan. Viszont olyan ajándékot még nem kapott, amin lenne gravírozás. A kristályvázákat nagyon szereti, van is neki már egy-két szép darab, de a múltkor mondta, hogy a kristályváza mindig jól jön. Attól függ milyen csokrot szeretne bele tenni. Olyan még nics neki, amelyikre lenne írva valami. Ezért választunk neki kristályávázát, amire kérünk gravírozást. Ettől lesz az ajándékunk személyes és maradandó, örök emlék. A kézzel készített gravírozás pedig csak növeli az ajándék értékét. Ez neki készült, ilyen csak neki van, ebből egy darab van csupán. Minden ehhez hasonló ajándékötletet megvalósítok.

Cserháti Gabi      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       +36-20-326-5654     Gabi Kristály Kft.

gravírozás 18

 

-Gyermek született a családban!

Hívott fel az egyik ismerősöm és mondta, hogy valami találó és ötletes ajándékra van szüksége. A gyermek apja szereti a pálinkát, így adott volt, hogy pálinkás pohárra legyen gravírozás. Az újszülött a Zselyke nevet kapta, mivel neki kívánunk minden jót és egészséget, ezért az "Egészségedre Zselyke!" lett a gravírozás szövege. Beletettem a szép bordó és elegáns díszdobozba és már mentek is a fiúk koccintani a baba örömére. Ennyi kell a szeméyes, egyedi és értékes ajándékötlet megvílósításához. Hívjon, ha hasonló frappáns ötlete van. Megvalósítom.

+36-20-326-5654

gravirozas016

Alapos előkészítéssel kezdődik. A megrendelővel egyeztettem, hogy mi legyen a gravírozás. Megtervezem, hogy fog kinézni. Lerajzolom a kontúrvonalakat, azt átmásolom pausz papírra és ez lesz a sablon a gravírozáshoz. Ez alapján haladok munka közben. A gravírozáshoz többféle szerszámot használok, mérettől és a felület finomságától függ, hogy mikor melyiket. Egész pici gyémántszemcsés szárakkal történik a gravírozás. Akinek kérdése van ezzel kapcsolatban, tegye fel bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

gravírozas011

EZ IS ÉRDEKELHETI

Rólam

Több, mint 100 féle névre szóló ólomkristály ajándék jeles ünnepekre…akár 72 óra alatt

 

 

Tovább olvasom...

Garancia

GARANTÁLT GARANCIÁIM

Megnézem

Kérdése van? Írjon vagy hívjon.

Cserháti Gabi

telefon: +36-20-326-5654

e-mail: gabi@olomkristaly.com 

cím: 2030 Érd, Cecília u. 4

A termékek személyes átvétele, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Még nem sikerült választanod ajándékot?

Nézz körül a Galériában és meríts belőle ötletet.

Add meg az email címedet és elküldöm neked a fotókat.

A gyűjteményben láthatod, hogy mely alkalomra, milyen ajándékot szoktak adni a leggyakrabban.

 

Find Out More

ÖTLETEK