x 

A kosár üres

Bizony leggyakrabban a pezsgőspohár való nászajándéknak. Vagyis ezt választják a legtöbben, ha esküvőre hivatalosak és szeretnék meglepni az ifjú párt valami különleges nászajándékkal. Milyen a jó nászajándék? Szerintem az elsődleges szempont, hogy névre szóló és értékes. Ugyanakkor a legtökéletesebb nászajándék legyen egyedi, kézzel készített ajándéktárgy. Fontos, hogy névre szóló legyen? Persze. Az esküvőn összegyűlt számos nászajándék közt mindig a névre szóló a legkülönlegesebb.

Ha különleges nászajándékot keres, nézze meg a kínálatomat.

 

Cserháti Gabi

+36-20-326-5654        

 

nászajánék026               nászajándék028

Nászajándék a bort kedvelő fiataloknak.

Milyen a jól kiválasztott nászajándék? Olyan, ami valóban illik az ifjú párnak. Illik nekik, mert ők szeretik a bort, szívesen fogyasztják is az ünnepi ételek mellé és a hangulatos hétköznapok alatt is. Leginkább a pezsgőspoharat szoktuk nászajándéba választani, mert az igazán ünnepélyes és elegáns. A borospohár is ugyan ilyen ünnepélyes tud lenni, ha névre szóló és személyes ajándékba kapjuk. Milyen jó lesz az ünnepelteknek a házassági évfordulón koccintani ezekkel a gravírozott borospoharakkal, amiket nászajándékba kaptak? Igen, jó lesz mert kedves emlék lesz a sok nászajándék közt. Emlék, mert szívesen emlékeznek arra, akitől kapták.

A nászajándék kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy mit szeret az ifjú pár és akkor biztos, hogy maradandó szép emlék lesz nekik az ajándékunk. Nászajándék ötlete keres? Hívjon:

Cserháti Gabi        Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               +36-20-326-5654                   Gabi Kristály Kft.

gravírozás023           gravírozás022

A héten olyan határozott ügyfél járt nálam ólomkristályt vásrolni, aki konkrét elképzeléssel érkezett. Nászajándék kellett neki, amit külföldre vittek ki az ifjú párnak. Abban is biztos volt, hogy kristály pezsgőspohár lesz az ajándék, kért rá gravírozást, méghozzá Süniket. Miért? Mert a menyasszony és a vőlegény imádják a sünit. Ne monogram, név vagy karikagyűrű legyen a pezsgőspoháron, hanem süni. Mondtam neki, semmi akadálya. Sünit még nem gravíroztam, de itt az ideje. Íme a nászajándék "sünikedvelőknek". Kérjen különleges gravírozást!

gravirozas013      gravitozas012

Esküvőre kapott meghívót? Bizonyára azóta azon töri a fejét, mit lehetbe adni ajándékba?

Ami leggyakrabban az eszünkbe jut, mint nászajándék, az a pezsgőspohár. mert abból lehet koccintani a házassági évfordulón. Pedig lehet az más is, pl. ólomkristály képkeret. Praktikus, mert az ifjú pár bele tudja tenni a legjobban sikerült fotót. Kiteheti dísznek a komódra vagy az éjjeli szekrényre. Ráadásul névre szóló, mert van rajta gravírozás. persze, hogy van, hiszen attól személyes és egyedi és örök emlék. Ezért van, hogy még ma is az ólomkristály a legnépszerűbb nászajándék. Ez nem véletlen, az évek múlásával a kapott kenyérpirító már elromlott, kidobtuk, a pénzből már nem is tudjuk mit vettünk, a három kávéfőzőt már tovább ajándkoztuk. Viszont az esküvői fotónkra minden nap rámosolygok a kézzel csiszolt, ólomkristály képkeretben, amire a nevünk is rá van írva. Ez a legkedvesebb nászajándék.

gravirozas015             gravirozas014

Esküvőre hivatalos? Szeretne egyedi és személyes nászajándékot vinni? Akkor a nézze meg nászajándék kínálatomat és válasszon a névre szóló pezsgőspohár kollekcióból. Számos nászajándékot talál a kínálatban, kristály pohárkészletek kettes és hatos kiszerelésben. Kristályváza, pezsgőspohár, borospohár közül választhat. Lepje meg a nagy napra készülő ifjú párt névre szóló pezsgőspohárral. Kérjen rá gravírozást. Mutatok ötleteket.

 

nászajándék001   nászajándék002   nászajándék003

EZ IS ÉRDEKELHETI

Rólam

Több, mint 100 féle névre szóló ólomkristály ajándék jeles ünnepekre…akár 72 óra alatt

 

 

Tovább olvasom...

Garancia

GARANTÁLT GARANCIÁIM

Megnézem

Kérdése van? Írjon vagy hívjon.

Cserháti Gabi

telefon: +36-20-326-5654

e-mail: gabi@olomkristaly.com 

cím: 2030 Érd, Cecília u. 4

A termékek személyes átvétele, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Még nem sikerült választanod ajándékot?

Nézz körül a Galériában és meríts belőle ötletet.

Add meg az email címedet és elküldöm neked a fotókat.

A gyűjteményben láthatod, hogy mely alkalomra, milyen ajándékot szoktak adni a leggyakrabban.

 

Find Out More

ÖTLETEK